از استقبال در ورودی‌های شهر تا اسکان و زیارت| میزبانی متفاوت مشهدالرضا(ع) در نوروز ۱۴۰۵

  • کد خبر: ۴۰۱۰۷۹
  • ۲۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۷
از استقبال در ورودی‌های شهر تا اسکان و زیارت| میزبانی متفاوت مشهدالرضا(ع) در نوروز ۱۴۰۵
معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برنامه های نوروزی مشهد در حوزه زیارت و اسکان و میزبانی را تشریح کرد.

سید جلیل بامشکی در رابطه با برنامه نوروزی مدیریت شهری در حوزه زیارت و اسکان اظهار کرد: مشهد مقدس در نوروز ۱۴۰۵ همچون گذشته آماده میزبانی از زائرین رضوی خواهد بود، اما در نوع اجرای برنامه‌های فرهنگی، هنری، فرم و محتوا با توجه به شرایط روز جامعه و شهادت رهبر انقلاب و جنگ تحمیلی، امسال متفاوت از سال‌های دیگر خواهد بود.

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: به منظور استقبال از زائرین رضوی ایستگاه‌های استقبال از زائر در محور نیشابور، قوچان، پایانه و راه آهن راه اندازی شده و با فضاآرایی محیطی، راه اندازی غرفه‌های خدمت، اجرای برنامه‌های فرهنگی و زیارتی مهیای خدمت هستند.

وی اظهار کرد: برنامه‌های فرهنگی نوروزی حسب موضوعات روز کشور و با هدف جهاد تبیین، ترویج روحیه صبر، مقاومت، تاب‌آوری، نوع دوستی، همدلی و اتحاد ملی، هویت مشهد الرضا (ع) و جریان‌ساز بودن آن در مباحث مقاومت ملی- حماسی اجرا می‌شود. تمرکز ما بر ارائه خدمات مبتنی بر جهاد تبیین و به روزرسانی و نوآوری مدل‌های ارائه خدمت با مشارکت حداکثری ظرفیت‌های مردمی به خصوص مساجد، کانون‌های فرهنگی، تشکل‌ها و ... است.

بامشکی با اشاره مراکز اسکان اضطراری گفت: همچون گذشته تمامی ظرفیت‌های اسکان اضطراری و موقت شهرداری که بیش از ۴۰ مکان است، اعم از کمپ غدیر و سوله‌های مدیریت بحران و دیگر مراکز پای کار زائرین هستند. کمپ غدیر نیز به عنوان بزرگترین مرکز اسکان، با اجرای بسته فضا آرایی ویژه با رویکرد سیره رضوی و فرهنگ میزبانی و اجرای ویژه برنامه فرهنگی و زیارتی بوستان زائرپذیر غدیر شامل، تئاتر خیابانی با رویکرد رضوی مانند پرفورمنس، مجسمه، تعاملی و ...، ایستگاه کودک و زیارت و... آماده خدمت است.

وی ادامه داد: فعالیت پایگاه‌های راهنمای زائر نیز آغاز و ساعات کاری آنها نیز افزایش پیدا کرده است. این مراکز علاوه بر راهنمایی زائرین با توزیع محصولات متنوع فرهنگی، زیارتی و گردشگری، در کمپ غدیر، ایستگاه‌های استقبال و مبادی ورودی و ۴ نقطه کانونی شهر مشهد مستقر هستند.

معاون زیارت و گردشگری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد با اشاره به خدمات ارائه شده در ایستگاه های استقبال از زائران گفت: برای نوروز امسال بیش از ۴۰ هزار محصول زیارتی و گردشگری تهیه و بین زائران در ایستگاه‌های استقبال از زائرین در مبادی ورودی شهر مشهد و پایگاه‌های راهنمای زائر توزیع خواهد شد. همچنین بازدید‌های روزانه از نمایشگاه رسانه محور مفهومی زیارت در قالب گروه‌های ۱۵ نفره ویژه زائرین و مجاورین با ثبت نام قبلی یا مراجعه حضوری کاروان‌ها و خانواده‌ها اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: قرار زیارت که با هدف تشرف گروهی اقشار مختلف مردمی با محوریت مساجد به خصوص مساجد حاشیه شهر چندین سال است در حال برگزاری است امسال و در نوروز هم در سه نوبت در روز برای تسهیل تشرف سالمندان، خانواده‌های مشهدی و نمازگزاران مسجدی به حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

بامشکی برنامه رویت هلال ماه شوال و برپایی نمایشگاه رهبر شهیدم و همچنین برگزاری سوگواره ایران مقتدر در قالب پخش سرود‌های حماسی، سخنرانی مذهبی، فضا آرایی با تصاویر رهبر شهید و شهدای جنگ رمضان و نماد‌های اقتدار ایران و همچنین برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات را از دیگر برنامه‌های فرهنگی و زیارتی این ایام عنوان کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.